Blog

fitness-blog-mihalysafran-napfenydietaGyerekkoromban nem gondoltam volna, hogy valaha is írni fogok… Olvasni is utáltam, aztán volt egy időszak, amikor vonattal jártam be középiskolába, Velencéről-Budapestre. Kezembe akadt 1-2 letehetetlen Rejtő Jenő regény és rájöttem, nem is olyan nehéz és rossz dolog olvasni. Onnantól kezdve nem volt megállás, nagykanállal faltam a könyveket mindenféle témában, de leginkább a sport, táplálkozás és az emberi biológia tudománya érdekelt.

Közben sok gyakorlati tapasztalatot is szereztem és egy idő után tele lett a fejem információval… Írni kezdtem, mert gondoltam másoknak is hasznosak lehetnek a gondolataim. Így indultak az újságcikkeim, a PaleoSport fitness blog, majd jöttek a könyvek…

Ezen az oldalon összegyűjtöttem a korábbi fitness blog cikkeimet kategóriánként és időnként fogok még írni, ahogy jön az ihlet, az “információ-telítődés” a fejemben.

Jó olvasást kívánok és ha tetszettek a cikkek, köszönöm, ha megosztod őket!

Sáfrán Mihály

FITNESS BLOG

ÉLETMÓD BLOG

napfenydieta-barlang-paleo

TÁPLÁLKOZÁS BLOG

HIDEG-JEGES BLOG

KVANTUMBIOLÓGIA, KÉK FÉNY BLOG

TÁBOROK

INTERJÚK

KÖNYVEK

Eddig 10 db hosszabb-rövidebb könyvet írtam a blogon is olvasható témákból, további fontos (a fitness blogon nem tárgyalt) információkkal és részletesebb magyarázatokkal. Olvasd el őket a mélyebb megértés érdekében!

fitness-blog-napfenydieta-konyvek-mihalysafran

FITNESS BLOG VIDEÓK

Nézz körül a YouTube csatornámon is, ahol rengeteg edzéssel, életmóddal kapcsolatos videót találsz! Tovább a VLOG-ra