Szállítás

A könyv megrendelése után a házhozszállítást a GLS és az MPL futárszolgálatok végzik. Várhatóan a rendelés véglegesítése után 1-3 munkanapon belül érkezik a csomag.

A szállítás díja belföldre: 990 Ft

Külföldi rendelés esetén kérlek írj előbb egy e-mailt a rendeles@napfenydieta.hu-ra!

A Vásárló azonosításához szükséges adatok:

 • Név
 • Szállítási cím
 • Elektronikus levelezési cím
 • Telefonszám (a futárral történő kapcsolattartáshoz nyomtatott könyv esetén)

A vásárlás menete:

 1. Kattints a kívánt termék(ek)re, görgess kicsit lejjebb a termék ablakhoz és állítsd be a megrendelni kívánt darabszámot, majd  klikkelj a “Kosárba rakom” gombra.
 2. A fejlécnél a “Kosár” gombra kattintással tudod ellenőrizni a kosár tartalmát vagy be tudsz lépni egyenesen a pénztárhoz a “Pénztár” gombbal.
 3. A pénztárnal töltsd ki pontosan az űrlapot az adataiddal.
 4. Válaszd ki a fizetési módot: Banki előre utalás, bankkártyás fizetés Barionnal vagy PayPal-lal.
 5. A megrendelés elküldése után egy automatikus e-mailt küldünk a megadott e-mail címre.
 6. Előre utalás esetén, kérlek utald el a végösszeget az alább látható (vagy a kiküldött e-mailben is megtalálható) számlaszámra.
 7. A megrendelést követő munkanapon (előre utalás esetén az összeg beerkezését követő munkanapon) a csomagot kiküldjük a futárszolgálattal. ők értesiteni fognak a megadott e-mail címen és telefonszámon a kézbesítés időpontjáról.

Számlaszám: Budapest Bank, 10101463-51518200-01004003
Swift kód: BUDAHUHB
IBAN kód: HU-31
Kedvezményezett neve: Sáfrán Mihály Zoltán

Megjegyzés: Utalásnál kérlek írd meg a megrendelő nevét vagy a megrendelés sorszámát (ha más számlaszámról utalsz) a pontos azonosítás végett.

E-book:

 • Előre utalásos fizetés esetén, az összeg beérkezését követő 1-3 munkanapon belül küldjük az E-bookot és a jelszót e-mailben.
 • Sikereses Barion vagy PayPal fizetés esetén a rendszer automatikusan küldi az E-bookot néhány percen belül, a belépési jelszóval együtt.

Ha bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel a rendeléssel kapcsolatban, akkor írj bátran a rendeles@napfenydieta.hu e-mail címre.