Napfény Diéta – E-book

4 990 Ft

Új szemléletmód az egészséges táplálkozásban és életmódban

Cikkszám: ISBN 978-615-00-3245-0 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Napfény nélkül nem alakulhatott volna ki az élet a Földön. Ugyanolyan lételemünk, mint a víz vagy az oxigén. A modern életvitellel, szokásokkal, hiedelmekkel azonban eltakarjuk a Napot az életünkből és a mesterséges fényekkel tulajdonképpen egy idegen bolygóra költöztünk. A napfény és a mesterséges fények másképp befolyásolják az anyagcserénket, hangulatunkat, energiaszintünket, alvásunkat, öregedési folyamatainkat. Ha szeretnéd megérteni az egészség fogalmát, akkor vissza kell menni az alapokhoz, az élet kialakulásához, melyet kvantum-biológiával és evolúciós gondolkodással lehet értelmezni. A könyvből kiderül, hogy nem a táplálkozás, vitaminszedés vagy az edzés a legfontosabb az egészség szempontjából, hanem a megfelelő fénykörnyezet. Megismerheted a fénybiológia elméleti hátterét és hétköznapi gyakorlati tippeket is kapsz.

Hosszú, egészséges élet a természet erejével vagy a modern vágyak, hiedelmek kielégítésére szolgáló mesterséges világ, esetleg a kettő harmóniája? Válassz okosan!

 

  • Az E-book PDF formátumú.
  • Bankkártyás (Paypal) fizetés után 1-2 percen belül letölthető lesz egy linken keresztül, melyet e-mailben is elküldünk.
  • Előre utalásos fizetés esetén, az összeg beérkezését követő 1-3 munkanapon belül küldjük az E-bookot e-mailben.

Érdekelhetnek még…