OCR felkészítés

 • Beneveztél az első akadályfutó versenyedre?
 • Már indultál OCR versenyeken, de szeretnél javítani a teljesítményeden?
 • Eleged van az össze-vissza edzésekből és az alig látható vagy elmaradt fejlődésből?
 • Szeretnéd minimalizálni a sérüléskockázatot a versenyeken és a mindennapi életben?
 • Limitált időd van az edzésre, de szeretnéd a legjobbat kihozni belőle?

Erő, állóképesség, gyorsaság, mobilitás, koordináció stb. Az OCR műfaj sokféleképpen teszi próbára a fittségedet. Sokféleképpen lehetne rá edzeni, de csak heti néhány órád van rá… Szeretnéd azt hatékonyan eltölteni?

Jó helyen jársz! Segítek összerakni egy személyre szabott, rendezett, időhatékony edzéstervet, ami megfelel az edzettségednek, időbeosztásodnak és a következő szintre visz!

Többféleképpen tudunk együttműködni!

 1. Online konzultáció: 1 óra tanácsadás, ahol válaszolok az edzéssel, táplálkozással, életmóddal kapcsolatos kérdéseidre
 2. OCR Edzésterv csomag: Előzetes konzultáció és edzésterv, kapcsolattartás e-mailben
 3. OCR Edzésterv+ csomag: Előzetes konzultáció és edzésterv, folyamatos kapcsolattartás szóban és e-mailben is

Mit tartalmaz az OCR Edzésterv csomag?

 • Kérdőív az edzésmúltadról, aktuális állapotodról, céljaidról, életmódodról, táplálkozásodról
 • Személyre szabott edzésterv 1-6 hónapra
 • Havonta 1,5 óra online konzultáció, 2-3 napon belüli kapcsolattartás e-mailben

Mit tartalmaz az OCR Edzésterv+ csomag?

 • Kérdőív az edzésmúltadról, aktuális állapotodról, céljaidról, életmódodról, táplálkozásodról
 • Személyre szabott edzésterv 1-6 hónapra
 • Havonta 3 óra online konzultáció, szóbeli megbeszélések hetente és 24 órán belüli kapcsolattartás e-mailben

Árak

 • OCR Edzésterv: 50.000 Ft (1 hónap) + 30.000 Ft minden további hónap
 • OCR Edzésterv+: 100.000 Ft (1 hónap) + 60.000 Ft minden további hónap

Hogyan csináljuk?

Írj egy üzenetet az info@mihalysafran.com címre! Írd meg röviden, hogy milyen versenyre készülsz, milyen szintről-hova szeretnél eljutni és mennyi időd-energiád van rá. Ebből kiderül, hogy tudok-e segíteni a céljaidban.

Ha igen, akkor küldök egy írásos kérdőívet (15-20 perc kitölteni), egyeztetünk egy időpontot az első félórás konzultációra és kérlek utald át a szolgáltatás díját.

Az első konzultáción megbeszéljük a kérdőívre adott válaszaidat, rávilágítok az esetleges gyenge láncszemekre az edzéseidben és életmódodban, pontosítjuk a céljaidat.

Ezután néhány napon belül elküldöm a személyre szabott edzéstervedet, amit a második, 1 órás konzultáción részletesen megbeszélünk. A továbbiakban minden héten újra kommunikálunk az eddigi tapasztalatokról és a további lépésekről.

Ezután Rajtad a sor, tedd bele a munkát és az eredmények jönni fognak hamarosan!

Miért engem válassz?

Egész életem kapcsolódik a sporthoz és az emberi anyagcsere tanulmányozásához. Szinte naponta edzek 30 éve és kenuzásban világszínvonalú eredményeket értem el. Pályafutásom során több száz futamon álltam rajthoz, ebből 200 körüli versenyt sikerült is megnyerni. Egyéniben és csapatban, korosztályos és felnőtt mezőnyben, hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Az utóbbi 2 évben elkezdtem OCR versenyekre járni, egyszer sikerült már nyerni egyéniben ebben a sportban is.

2014 óta dolgozom edzőként is. Mások OCR felkészülését is segítem személyesen, akik eddig mind a mezőny első felében végeztek, sérülésmentesen és csapatversenyben dobogós helyezéseket értek el. Mindezt kezdőként, heti 1-3 edzéssel, munka és család mellett. Az évek alatt sok kiváló edzőnél megfordultam – akik olimpiai- és világbajnokokat készítettek fel -, így az ő módszereikből is merítek.

Könyveket írtam az emberi anyagcseréről a kvantumbiológia, mitokondriumok szintjén. Folyamatosan tanulok, fejlesztem magam. Mérnökként is végeztem, így szeretek tudományosan megalapozott terveket készíteni.

Sok hibát követtem el az utam során, neked nem kell ezt végigjárnod. Évekig tartó kutatást, próbálkozásokkal-hibákkal teli kísérletezgetést spórolhatsz meg.

Összefoglalva, egy egyedi, összetett megközelítést és élvezetes utat tudok kínálni Neked, hogy elérd a legjobb formád a versenyre, időhatékony módszerekkel.

Korlátozott létszám!

Az aktuális kapacitásomtól függően, havonta maximum 3-5 fővel tudok együtt dolgozni, hogy minőségi figyelmet tudjak szentelni mindenkinek. Szeretném, ha elérnéd a céljaid és elégedett lennél az eredményeiddel!

Vágjunk is bele, írj egy e-mailt az info@mihalysafran.com címre!